Här bor vi!

Den här helgen har vi ägnat åt renovering hemma och därför har husbilen fått stå i carporten. Vi jobbar heltid och ska vi göra något hemma blir det på helgerna även om vi mycket hellre skulle vara ute med husbilen.

Vi bor i ett typiskt 70-talshus som vi renoverar allteftersom vi har tid och ork. Lite här och var i huset där vi gjort om har vi hittat små meddelanden från när huset byggdes av Sven.

Vi har hittat brev och fotografier och den här gången hittade vi ett exemplar av tidningen Ratten” en kundtidning från Volvo och en artikel från Veckorevyn med Kisa Magnusson. Vi tänker göra detsamma så får vi se vem och om någon hittar det vi gömmer.

Nu är i alla fall en första strykning av väggarna gjord och en hel del arbete återstår innan rummet är klart.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

  • Marie Nilsson

    Har du/ni byggt hyllan i garaget själva? Vart har ni köpt den isåfall? Hur satte ni fast den ? Vi vill också ha en hylla i garaget precis så som ni gjort. Trevlig blogg ni har. Kul att läsa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: