Hållbar kaffemugg

På Stockholms Centralstation bjöd i dag Löfbergs på Next Generation Coffee Lovers med smakerna Brazil, Rwanda och Organic dark roast. I  serien finns även Organic medium roast och Prezzo. Min favorit är Rwanda som jag tycker har en kraftig och fyllig smak.

Löfbergs presenterade även take awaymuggar i spännande material som kaffesump och träfiber! Bra med miljövänliga lätta produkter som dessutom är lätta att rengöra. Muggarna är perfekta för oss att använda när vi är ute med husbilen eller andra äventyr. Då kan även produkter som snabbkaffe Bold Espresso Instant Coffee och Fair Fresh Instant Coffee vara ett alternativ eller komplement.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: