Roy och Rogers mack

På vissa platser runt om i Sverige finns det affärer, bensinstationer eller andra ställen där människor samlas på ett sätt som man gjorde förr. Man hämtar posten, handlar mat, fyller bensin, tvättar bilen eller bara pratar bort en stund. Det blir som en naturlig samlingspunkt “mitt i byn”.

I går var det invigning av den “nya” macken i byn klockan 11. Man har byggt om inne i butiken och tagit över all pakethantering i Fjugesta.

Både i och runt macken kryllade det av människor som ville lyssna på “Roy och Roger” från Lekebergs revysällskap och barn hoppade i den uppställda hoppborgen. Inne butiken bjöd man på tårta och kaffe.

För dig som missade invigningen i går, festen fortsätter i dag lördag.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: