fbpx

Reklam för Bestcanvas

Att skapa sina egen tavla med minnen från händelser i livet är något vi tagit hjälp av Bestcanvas för att göra.

Tack vare tydliga instruktioner på hemsidan kan man skapa sin egen canvastavla genom att följa de olika stegen som förklaras på ett enkelt sätt.

Första steget är att man väljer vilken bild man vill ha, samt bestämmer sig för storlek på den färdiga tavlan.

Sedan bestämmer man ramtjocklek och kantalternativ innan man väljer eventuell bildeffekt. Vi har valt 2 cm som tjocklek på våra tavlor.

Man kan också lägga till bildtext om man så vill, det finns flera olika typsnitt och färger att välja mellan. Det kan också vara lite spännande att inte ha någon bildtext. För då kan man låta besökare få fundera en stund innan man avslöjar vad tavlan visar för något.

Den tavla som varit svårast för alla att gissa har varit denna som också är den största av de canvastavlor vi har. Men det är kanske rätt så naturligt med tanke på att de andra två är betydligt enklare att gissa sig till, tror vi i alla fall. Så vi avslöjar därför inte direkt var bilden är tagen, utan låter er läsare kan gissa var det är. Skriv gärna ett kommentar i inlägget eller skicka ett e-post meddelande till oss på husbilsresorochaventyr@telia.com

Detta är de två andra händelserna vi valt att föreviga som egna canvastavlor.

Sista steget är att gå till ”kassan” där man slutligen godkänner och betalar sin tavla. Och man blir nu dagligen påmind om ett spännande, stort eller överraskande ögonblick i livet. Vi är mycket nöjda med våra tre canvastavlor från olika händelser i livet.

Numera kan man även beställa munskydd för egen och andras trygghet och säkerhet, i egen design med personligt tryck. Varför inte ta bild som man gjort tavla av och även låta göra munskydd. Beställning sker via bestcanvas munskydd, där man på samma smidiga sätt som vid beställning av tavlor steg – för – steg utformar sitt munskydd.

Genom att ange rabattkod HUSBILSRESOR10 så får ni 10 % rabatt vid beställning ur hela Bestcanvas.se sortiment.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism