På glid utför

En söndag på glid utför, men inte så farligt som det kan låta eller man kan få för sig när man läser det. Utan helt enkelt att Carina och jag inledde denna söndag med att få ytterligare dryga 20 km skidåkning i kroppen inför stundande Vasaloppet öppet spår, som blir vårt tredje och därmed näst sista delmoment i En Svensk Klassiker. Det som efter 9 mils skidåkning i fäders spår för framtids segrar återstår sedan är en cykeltur runt Vättern, som i och för sig är 30 mil.
Det blev en hel del träning i utförsåkning i dag, detta för att vi på bästa sätt ska ta tillvara de sträckor man bara kan glida fram utan någon större ansträngning, så att man låter kroppen vila en stund.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: