New York City Marathon

Vi gillar olika utmaningar men inte att göra samma sak flera gånger även om vi genomfört flera En Svensk Klassiker. I vintras bestämde vi oss för att prova något nytt och gärna något annorlunda så vi anmälde vi oss till New York City Marathon. Idag är det på dagen fyra månader kvar till start. Att tillsammans med nästan 50 000 andra springa genom de fem olika stadsdelarna ska bli härligt som vi ser fram emot både med förväntan och skräckblandad förtjusning.

Arrangör för resan är Springtime travel, ett av de få alternativ som finns om man ska få en garanterad plats. Alternativet är annars lottning och då är det ju inte säkert att någon av oss och ännu mindre båda får en plats. Sedan några veckor har vi påbörjat träningen inför loppet och målet är satt till fem timmar, vi får väl se hur det går.

Vi kommer att stanna några extra dagar efter loppet för att hinna uppleva staden lite mer, samt hälsa på släkt som bor där. För mig blir det första gången i New York och USA, men Carina har varit där förut så hon får väl agera guide under de dagar vi ska utforska staden på egen hand.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

3 Comments

 • Bloggfeed

  Hej!

  Är ni intresserade av att er blogg syns i flödet på bloggfeed.se och resefeed.se? Det är naturligtvis helt gratis!

  Låter det intressant så får ni gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! 🙂

  Med vänliga hälsningar
  Bloggfeed-teamet

  • husbilsresorochaventyr

   Hej Låter mycket intressant. Vi kontaktar er via e-post
   Hälsningar Håkan och Carina

  • husbilsresorochaventyr

   Vi har skickat Mail till er, när tror ni vi kommer synas på era bloggsammanställningar?

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: