fbpx

Vi gillar olika utmaningar men inte att göra samma sak flera gånger även om vi genomfört flera En Svensk Klassiker. I vintras bestämde vi oss för att prova något nytt och gärna något annorlunda så vi anmälde vi oss till New York City Marathon. Idag är det på dagen fyra månader kvar till start. Att tillsammans med nästan 50 000 andra springa genom de fem olika stadsdelarna ska bli härligt som vi ser fram emot både med förväntan och skräckblandad förtjusning.

Arrangör för resan är Springtime travel, ett av de få alternativ som finns om man ska få en garanterad plats. Alternativet är annars lottning och då är det ju inte säkert att någon av oss och ännu mindre båda får en plats. Sedan några veckor har vi påbörjat träningen inför loppet och målet är satt till fem timmar, vi får väl se hur det går.

Vi kommer att stanna några extra dagar efter loppet för att hinna uppleva staden lite mer, samt hälsa på släkt som bor där. För mig blir det första gången i New York och USA, men Carina har varit där förut så hon får väl agera guide under de dagar vi ska utforska staden på egen hand.

3 Comments

 1. Hej!

  Är ni intresserade av att er blogg syns i flödet på bloggfeed.se och resefeed.se? Det är naturligtvis helt gratis!

  Låter det intressant så får ni gärna kontakta oss på kontakt@bloggfeed.se så kan vi ta det vidare därifrån! 🙂

  Med vänliga hälsningar
  Bloggfeed-teamet

  1. Hej Låter mycket intressant. Vi kontaktar er via e-post
   Hälsningar Håkan och Carina

  2. Vi har skickat Mail till er, när tror ni vi kommer synas på era bloggsammanställningar?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism