First Camp Ånnaboda -Örebro

Ett julbord med inslag av det vilda

Ånnaboda är en plats som har en alldeles speciell betydelse för oss och det är en plats vi gärna återkommer till. Hit kommer många för att vandra, campa, åka mountainbike, åka längdskidor bara för att nämna några aktiviteter. Det anordnas kurser, konferenser, tävlingar och träffar. En biltur bort finns även en slalombacke. På First Camp Ånnaboda kan bo i stuga, i husvagn/husbil, tält eller på hotellet.

Här finns dessutom en mysig restaurang som nästan har lite känsla av fjällmiljö även om det bara ligger en bit utanför Örebro. Och här serveras ett julbord med vällagad mat med inslag av det vilda tillsammans med traditionell julmat, spännande sillinläggningar man knappt hört talas om, skinkor, korvar, lax och – ja allt och lite till. Och när du inte orkar mer så blir det ostar och kex, efterrätter, kaffe och en skumtomte på det.

Tack till Annika med personal!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: