fbpx

I samarbete med Bjursås Ski Center

Efter par dagars uteaktiviteter är det dags för ett besök i familjerelaxen som man kan förboka i 1 tim och 45 minuter, det finns plats för 25 personer. Eller så kan man boka relaxen för privata sällskap i max 2 timmar som vi har gjort.

Man går in på bottenplanet under värdshuset Bäverhyddan. Här ställer man av sig skorna och går in på dam- respektive herravdelningen. Det finns tre duschar och en toalett. Därefter går man ut i en korridor förbi bastun och in på relaxavdelningen. Det finns ett antal sittgrupper där man kan slå sig ner och vila mellan baden.

Det var lite spännande att se vad de minsta skulle tycka men de njöt av att bada både i inomhusdelen av poolen och bubbelpoolen inomhus. Och självklart har de haft sällskap av vuxna hela tiden då ingen av dem kan simma ännu.

Vi vuxna har förstås provat alla bad, favoriten är bubbelpoolen ute och den djupare delen av poolen. Lite besvärligt bara att passera under den tunga duken om man inte dyker förstås eller går upp och ut genom dörren.

Det finns även en bastu. Här är det gott om plats, ljust och fint.

Vi kände oss nöjda efter nästan 1,5 timme i relaxen. Vi var 6 stycken vuxna och 2 mindre barn och vi var ganska eniga om att 25 personer i relaxen skulle ha varit för många. Vill man ha lugn och ro bör man nog kanske inte vara fler än hälften.


Kolla denna video på YouTube från familjerelaxen på Bjursås Skicenter: Bjursås familjerelax

3 Comments

  1. Hej jag läser erans blogg varje gång och har frågat en gång tidigare under kommentarsfältet men inte fått svar, så jag frågar igen, ” samarbete med Bjursås Ski Center” jag undrar – gör du betalat reklam för dom? Orsåkan til min fråga är inte för att vara oartig, men nyfikenhet. Jag har själv en blogg och kunne tänka mig nått liknande konsept 😀

    1. Hej Irene trodde vi svarat dig, så är är det allt vi gör är helt enligt gällande skattelagstiftning. Allt faktureras och ev förmånsbeskattning sker genom vårt AB. Det bästa är att du kontaktar Skatteverket för upplysning om vilka regler som gäller beroende på företagsform och överenskommelse med uppdragsgivaren. Allt ska också uppfylla regler utifrån marknadsföringslagen. Hälsningar Håkan och Carina

  2. Hej tusen tack för svar, då vet jag litt om hur jag ska gå fram, är ju bara nybörjare på bloggandet så jag får nog bli lite varm i kläderna först 🤗 ha ett Riktig Gott Nytt År 🎉

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism