Caravan Club

Vad tänker du på när du hör Caravan Club? Tänker du på säsongscamping, gästplatser, bad, gemenskap, aktiviteter? Eller förmånserbjudanden, försäkringar? Vill du bo på en camping vår, sommar, höst eller älskar du vinter, snö och fjäll? Reser du med husbil eller husvagn?

I helgen har Caravan Club sitt Riksting. Rikstinget är Caravan Clubs högsta beslutande organ. Där sker viktiga val, diskussioner om organisationens utveckling och framtid och beslut om ekonomin.

Vi är båda med i Caravan Club Örebrosektionen som ordförande respektive sekreterare/webbansvarig för Caravan Club Örebrosektionen och deltar därför i Rikstinget under ett par dagar.

För att sammanfatta de här dagarna det varit intressant. Många engagerade människor som alla bidrar på sitt sätt. Rikstinget fortsätter fredag och lördag.

Vi åker snart vidare till Sollerön där vi kommer att delta i cykelloppet Siljanrunt 16 mil. Tillsammans med cykelloppet Shimano landsväg 17mil i Uppsala för två veckor sedan blir det en bra grund inför Vätternrundan 300km. Som blir avslutande disciplinen i En Svensk Klassiker

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: