fbpx

Den 11-15 september är det dags igen för Elmia Husvagn Husbil som är Nordens största mässa för det mobila livet. Vi är så glada att vi återigen fått förtroendet att delta som föreläsare på Elmia Husvagn Husbil.

Under året som gått har vi hunnit med en hel del. Här i Sälen har vintern dröjt sig kvar och det är bara några veckor sedan vi bytte ut turskidorna mot landsvägscykling.

Vilka teman som är aktuella ska vi återkomma om lite längre fram. Vi tycker om att resa med husbil året runt och upptäcka nya platser och hoppas kunna inspirera andra att göra detsamma. Kanske du har något som du funderar över, skicka oss ett meddelande om det.

Även detta år kommer vi att varva teori och praktik under våra gemensamma föredrag tillsammans med Allt om husbilen.se & Husbilsskolan där tekniska klurigheter förklaras med praktiskt användande.

Foto: Elmia

Elmia Husvagn Husbil är Nordens största husvagns- och husbilsmässa. Här får du inspiration, får se årets nyheter före alla andra och träffa människor som också älskar det mobila livet.

På mässan 2023 presenterade man det årets trendspaning som då var campingbilar, vans, plåtisar, aktivt mobilt boende för alla årstider, compact living, litium, campingbil som funkar i vardagen och vintercamping och det är ju precis så vi använder vår husbil redan idag!

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism