fbpx

En reflektion över en intensiv start på Elmia Husvagn Husbil. Dagen börjar med en presskonferens. Tydliga trender som campingbilar, vans/plåtisar, aktivt mobilt boende för alla årstider, compact living, litium, campingbil som funkar i vardagen och vintercamping. Alltså precis det vi sedan flera år gör är något som branschen nu ser som kommande trender.

Vi lever morgondagens trender idag genom att vi reser året runt, vi har en plåtis vilket är compact living, vi har nyligen installerat litiumbatteri, vi vintercampar och fricampar och vi använder vår plåtis för att få vardagslivet att fungera.

Vi träffar Husbilsboken och köper boken Matresan recept och tips för dig med mobilt kök av paret Sanna Ohlander och Torbjörn Lagerwall,

Vi har vårt första föredrag i kongresshuset tillsammans med Stig från Husbilsskolan där vi pratar om vintercamping – teori och verklighet.

På eftermiddagen har vi föredrag på Destinationstorget om plåtis på vintern – hur funkar det?

Vi besöker också influencerhörnan där vi kommer att hålla till imorgon torsdag kl 16 så kom och träffa oss och andra influencers på plats!

Dagen avslutas hos HusbilsAnnika där vi firade att hennes bok publicerats.

Program torsdag 7 september på Elmia Husvagn Husbil

11.00 – 11.20 Scenen Destinationstorget, Hall F ”tältet” HUSBILSRESOR & ÄVENTYR – Att resa med barn i husbil – säkerhet och aktiviteter

14.30 – 15.00 Konferensrum 11, Kongresshuset Husbilsskolan/HUSBILSRESOR & ÄVENTYR – Vintercamping – teori och verklighet

Ställplats Evertsberg vid Evertsbergs bygdegård.

16.00 – 17.00 Influencertorget, Mässgatan Träffa Carina och Håkan, HUSBILSRESOR & ÄVENTYR. kom och prata med oss om plåtis, vintercamping, trender eller kanske har du frågor kring bloggande!

Bjosta naturrastplats - Adria Twin Supreme 640 SLB - Husbilsresor & Äventyr

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism