Julbord med en touch av det vilda

Under kvällen har vi tillsammans med ytterligare ett antal gäster avnjutit årets första julbord. Detta julbord serverades i restaurangen på Nordic Camping Ånnaboda där kvällens värdinna Åsa Jansson hälsade oss alla varmt välkomna till bords efter en stunds mingel med glögg och pepparkaka. Det bjöds så mycket gott både bland sill, lax, korv och desserter. Bland några “vilda” läckerheter fanns vildsvin och älg, inlagd sill med smak av såväl lingon som västerbottensost och givetvis bjöds det hjortron till desserten. Dukningen kräver ett särskilt omnämnande då man där verkligen lyckats med att fånga naturen och det vilda. Vi vill framföra vårt stora TACK till Åsa och Johan med personal för en mycket trevlig kväll.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

2 Comments

  • Johan Söör

    Roligt att höra att ni hade trevligt! Tack vare våra duktiga medarbetare på Ånnaboda har vi ett riktigt bra restaurangkoncept som förhoppningsvis lockar ännu fler husbilsägare och andra gäster.
    Vänliga hälsningar,
    Johan, VD Nordic Camping & Resort

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: