fbpx

I betalt samarbete med Campingtillbehör4U.

Kylan och snön börjar komma till Sälen och vi ser fram emot härliga vinterresor och äventyr i vår plåtis som är en Adria Twin Supreme 640 SLB.

På marknaden finns flera olika typer av isolering. Nu inleder vi ett samarbete med Campingtillbehör4U där vi kommer att testa två olika typer av isolering för bakdörrar.

Här ser man isoleringen som består av två delar som överlappar varandra. Isoleringen fäster man enkelt med magneter upptill, på sidan och nertill. Ytterligare information om produkten se Campingtillbehör4U/isolering-bakdörr-ducato-x250-290.

Här består isoleringen av ett stycke där nedre delen kan öppnas med dragkedjor. På det sättet ska man kunna komma åt garagedelen utan att behöva släppa ut värme i bodelen. Den här isoleringen ska fästas med tryckknappar vilket vi ännu inte gjort. Ytterligare information om produkten se Campingtillbehör4U/thermoisolering-bakdörr.

Nu när minusgraderna är här kan vi verkligen testa och utvärdera de olika modellerna ordentligt. För att kunna mäta temperaturen har vi köpt en IR termometer så det blir enkelt att mäta på många olika ställen och snabbt kunna se skillnaden om man har isoleringen på dörren eller är utan.

Vi har testat fler olika typer av isolering till husbilar samt skrivit om olika vintertips som finns att läsa på bloggen. Här är ett bra tips!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism