En vanlig helg

Då är snart veckan slut igen, det går alldeles för fort bara tycker jag ibland. Men gårdagen innebar förutom anmälan till New York City Marathon flytt av studiomateriel till en ny studio på Tegelbruket i Örebro åt Henrik och Christoffer. När det väl var klart så blev det en tur till mor med en TV-bänk innan vi var hemma vid 21-tiden. Efter en härlig dag som började med att fylla grus utmed husgrunden där de nya stålbanden placerats.

Söndagen har innehållit 25-års firande av Christoffer, ett mycket trevligt firande med mycket goda kakor, bullar och tårtor som Johanna bakat. Vi tackar så mycket för att vi fick vara med och fira jubilaren.

Men inte räcker det med ett firande, utan i dag firades även vårt helt underbart söta barnbarn Sigge som fyllde 6-månader. Stort grattis från Mormor och Farfar!

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: