Caravan Club Tisarstrand

Tycker man om att vandra kan man göra ett besök till besök till den knuttimrade jaktstugan på Jätteberget eller besöka ett naturreservat. Här finns naturreservatet Skåle Klint i Hallsbergs kommun och naturreservatet Viken i Askersunds kommun.

Klint betyder ett berg med branta väggar och det är ingen överdrift.

Vid skogens slut vid sjön Tisaren ligger sommarcampingen Caravan Club Tisarstrand och är en av Caravan Club Örebrosektionens tre campingar.

Om man som oss har svårt att bara sitta still kan man cykla runt sjön, det är cirka 4,5 mil och turen går på både grus- och landsväg och lite trafik.

Det finns husvagns- och husbilsplatser, du kan bo i stuga eller tälta. Här har man också iordningställt ett hus för ungdomar.

Varje lördag erbjuder man en mycket populär tipspromenad där flera av de som varit med länge har sina egna rutiner med fikastopp.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: