fbpx

Packat och klart

Husbilen är packad och vi är klara för avfärd. Cyklar, SUP och kängor är så klart med på våra resor och äventyr.

Vansbro konditori och bageri

Vi passerar Vansbro, för vilken gång i ordningen vet vi inte, men den här gången ska vi göra ett stopp vid Vansbro konditori och bageri.

Det är kö in på konditoriet från att vi kommer dit tills vi går därifrån. Det finns mycket att välja på och man säljer även matbröd och glass. Man kan sitta inne i något av de små eller större rummen, ute på den fina verandan eller nere i trädgården.

Ställplatser Storfors småbåtshamn

Det finns två ställplatser med el i Storfors småbåtshamn. De ligger framför något som ser ut som en gammal scen. Vi tycker inte att priset 200 kr inklusive el är ok då ingen annan service förutom platsen, el och möjlighet att fylla vatten finns.

Östra kyrkogården, Karlskoga

När vi är Karlskoga besöker vi östra kyrkogården för att titta till Håkans äldste son Emil som i år skulle ha fyllt 30 år.

Lakelodge ställplatser, Våtsjön

Vid Våtsjön som ligger mellan Karlskoga och Örebro finns sex stycken ställplatser utan någon som helst service. Tre av platserna ligger längs med sjön och tre av dem har utsikt mot sjön. Priset för en natt är 300 kr inkl el, ingen service i övrigt erbjuds.

Lekhyttans restaurang & kaffebar

Här vid Lekhyttans restaurang & kaffebar slår vi stopp för natten. Vi ställer oss på den stora grusplanen strax intill restaurangen och macken. Tidigare när vi bodde i Fjugesta cyklade vi hit för att äta lunch, nu blir det ett trevligt återseende då vi inte varit här sedan vi flyttade till Sälen.

Här passerar Bergslagsleden och man är bara några kilometer från Garphyttans nationalpark som är en av Sveriges äldsta nationalparker.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism