Vintercamping och skidåkning

Så här i slutet av året har vi åkt till Orsa för att bland annat få några mil skidåkning i benen inför Vasaloppet, öppet spår som vi åter igen kommer deltaga i. Detta som ett av de fyra utmaningarna som ingår i En Svensk klassiker . Vi har husbilen stående på Orsa Camping men åker upp till Orsa Grönklitt som är en fantastisk anläggning när det gäller såväl längd- som utförsåkning.

Under dagen i dag har vi utöver en härlig dag i skidspåret träffat goda vännen Johan Larsson som numera arbetar som platschef vid Orsa Grönklitt. Intressant att träffa honom och få ta del av olika planer för framtiden gällande utveckling av anläggningens olika delar som består av så många delar. Vi hoppas komma tillbaka inom något år och se ut anläggningen utvecklas.

Givetvis blev det en obligatorisk fika när vi var ute i denna härliga decemberdag. Efter en promenad för att också se delar av Orsa samhälle, nu när det är – 10,5 grader ute väntar en lugn kväll inne i en varm och skön husbil.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: