fbpx

Vårt tredje delmoment i En Svensk Klassiker närmar sig med skräckblandad förtjusning. Vi kommer att springa Lidingöloppet 30 km den 24 september. Inför detta lopp ska vi springa Trailvasan 10 som är ett nytt lopp. Loppet går runt fäders spår i Mora.

Innan start blir det uppvärmning. Det finns två fållor, den högra är för de som ska springa på 45 minuter. Vi som ska springa på 46 minuter står i den vänstra fållan.

När starten går börjar vi att springa på Vasaloppsspåret i motsatt riktning och när vi kommer till skidstadion viker vi av på lite mindre stigar.

Det är mycket rötter på stigarna där vi springer och vi är glada att det inte har regnat. När vi når upp på banans högsta punkt kan vi njuta av en vacker utsikt innan vi beger oss vidare neråt mot stigar längs Österdalälven för att slutligen åter igen springa den sista kilometern genom campingen mot målet.

Vasaloppet.TV

Sändning från loppet kan ses via länk (vår målgång cirka 1:44 in i sändningen) Trailvasan 10

Regnet hänger i luften men vi kommer i mål innan det börjar regna. När vi går mot husbilen ser vi en vacker regnbåge. Det är skönt att komma tillbaka till en varm husbil och ta en välbehövlig dusch.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism