fbpx

Vi är i Sundsvall och för ovanlighetens skull åker vi med personbil och släp, därför blir det också en natt på hotell. Det har varit en lång och krokig resa från Sälen och när vi anländer till Sundsvall har det börjat skymma. Vi gör en självincheckning på hotellet och somnar nästan omgående.

Efter frukost åker vi till Camping4u som är en av våra samarbetspartners. Butiken har flyttat till mindre lokaler, ställplatsen har flyttat men på dörren till butiken sitter tips om var man kan stå med husbilen – både parkeringar och ställplatser.

Ställplatser Heffners Allé

Tre nya ställplatser vackert belägna under den fina bron har öppnats inför sommaren 2023. Dessa är gratis och man kommer efter sommaren att utvärdera om det har fungerat bra och om det är en bra plats att ha ställplatser på. Tiden man får stå där är 24 timmar och de är ej bokningsbara.

Om man åker ner till kajkanten ser man husbilar på andra sidan. Var och vad som gäller för husbil finns att läsa på Sundsvalls kommuns hemsida: Parkering för husbil.

Detta är anledningen till vår resa hit och varför vi har en släpkärra med oss. Nu kommer vi göra ännu fler och annorlunda äventyr under vintern. Nu hoppas vi på en rejäl vinter med mycket snö, men först en riktigt härlig sommar så klart!

Gilla oss på våra sociala medier och teckna en kostnadsfri prenumeration av våra resor och äventyr året runt med fokus på Norden. Fyll i din e-post adress nedan, och bekräfta sedan svarmedelande från oss.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism