Naturen förenar generationer

Lördagen tillbringade Carina och jag tillsammans med vårt barnbarn Sigge 6 månader samt min mor 83 år ung vid ett vindskydd utmed Bergslagsleden i närheten av Stenbäckens friluftsgård och Lillsjön.  Väl på plats så gjorde vi upp eld i den fina iordningställda eldstaden, tänk att eld är så fascinerande och rogivande oavsett ålder. Att sedan tillaga maten och koka kaffet över den sprakande elden är helt enkelt någon man måste uppleva.  Sigge och Carina tog en tur till den närliggande bäcken, vilket Sigge verkligen tyckte var spännande med vattnet forsande mellan stenarna.

Det gäller att i bland stanna upp och reflektera, att bara låta tiden vara och njuta av naturens ljud eller tystnad, då märker man fort hur man liksom känner sig hemma i naturen. Utan att för den skull göra en stor expedition eller vandra långa sträckor, utan bara vara och uppleva de människor och den natur som finns i ens närhet.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: