fbpx

Vi blev mycket glad och givetvis även stolta över att Topblogarea rankat HUSBILSRESOR & ÄVENTYR som näst bästa resebloggen i Sverige 2021 med följande motivering:

”Bakom HUSBILSRESOR & ÄVENTYR hittar ni frihetssökarna Carina Ekroos och Håkan Söderman som tar med läsarna på äventyr utmed vägarna i Norden. Med fokus på natur, kultur, och gärna ett motionslopp här och var bjuder HUSBILSRESOR & ÄVENTYR på bilder från det vackra svenska landskapet. Allt började när de köpte sin första husbil påsken 2017. Redan samma sommar for de på en månadslång resa. Första målet var Treriksröset, därefter fortsatte de till Nordkap i Norge. Valsafari i Andenes stod näst på tur innan resan toppades med att bestiga Kebnekaises sydtopp. Den resan gav mersmak och snart hade paret påbörjat En Svensk Klassiker tillsammans. En blogg med tips och tester som inspirerar till nya resor och äventyr.”

Detta ger oss ytterligare energi för att inspirera fler till olika HUSBILSRESOR & ÄVENTYR året runt med fokus på Norden. Genom att förmedla våra upplevelser, erfarenheter och intryck på bloggen.

Ta gärna del av vad som menas med en reseblogg enligt Topblogarea samt deras TOPP-5 lista.

6 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism