fbpx

Förra helgen besökte vi två ställplatser i Värmland. Vi åker fredag eftermiddag och när vi passerar Lanna är solen på väg ner över Kilsbergen eller ”de blå bergen” som de också kallas. Det här är livet!

Sandbäckstjärn

Här är det fricamping som gäller. Naturskönt läge med utsikt över den lilla sjön Sandbäckstjärn men ändå nära till centrum. Sandbäckstjärn är en populär put and taketjärn i Karlstad, mer om regler och avgifter finns att läsa på visit Karlstad Put and take Sandbäckstjärn.

Här har vi stått en gång tidigare och vi har varit mycket nöjda båda gångerna. Trots att E18 inte ligger så långt borta är det lugnt och stilla.

Lillängshamnen

Nya ställplatser vackert belägna vid Lillängens småbåtshamn, Hammarö. Det finns sex stycken platser med tillgång till el, avgiften är 150 kr/ natt inkl el och man får stå max två dygn. En mycket fin plats som vi absolut kommer att återkomma till under säsong, och då även besöka Lillängshamnens fiskrökeri

Foto Hammarö kommun. från vänster: Annika Axelsson, Näringslivansvarig Hammarö kommun, Adam Fransson, Lillänghamnens Fiskrökeri och William Healy Strömgren, projektledare VA, Hammarö kommun

De sex ställplatserna invigdes 3 juli 2020 under högtidliga former av representanter från Hammarö kommun och Lillänghamnens Fiskrökeri. Ytterligare information om ställplatserna finns på Hammarö kommuns hemsida.

I närheten av ställplatserna finns Sankt Olofs Gryta.

2 Comments

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism