fbpx

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och sedan augusti 2018 driver vi tillsammans bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR. Vi hoppas kunna inspirera fler att upptäcka allt som finns många gånger på nära håll, när man tar det lite lugnare och svänger av från de större vägarna. Och så klart prova på att åka husbil året runt.

Vår verksamhet

Vara influencers för resor, äventyr, sport- och friluftsaktiviteter via vår egen blogg, sociala medier samt på uppdrag skriva artiklar och erbjuda föreläsningar samt konsulttjänster inom nedan angivna branscher.

På uppdrag testa och utvärdera åt producenter och återförsäljare av produkter inom turist- och besöksnäringen såsom ställplatser, campingplatser och bokningstjänster.

Detsamma gäller åt husvagns- och husbilsbranschen, där gäller att prova och testa husbilar, husvagnar med tillbehörande utrustningar såsom tält, inredingstillbehör, kläder och kängor, friluftsmat, skidor, pjäxor, cyklar, belysning samt därmed förenlig verksamhet.

Att göra rätt är viktigt för oss för att alltid anses vara trovärdiga av våra läsare och samarbetspartners. Att följa lagar och branschrekommendationer är en självklarhet för oss.

Vi följer Konsumentverkets “Vägledning om marknadsföring i sociala medier” gällande märkning av blogginlägg. Därför kommer vi alltid börja våra inlägg med texten: “I betalt samarbete med…”

Redan när vi började med vår blogg var vi överens om vilka samarbeten vi skulle kunna tänka oss. Det ska vara en produkt eller tjänst vi kan stå för och vi kommer aldrig att skriva något annat än vår personliga uppfattning om produkter eller tjänster.

Att resa med husbil är frihet. Välkommen att följa oss! www.husbilsresorochaventyr.se

Resor & Turism