fbpx

Nu kommer glamping till Sälen: bo i en IGLOO

Trenden med lite lyxigare camping, så kallad ”glamourus camping”, eller ”glamping”, och att bo ute eller närmare naturen har fått ett rejält uppsving under senare år. Nu tar SkiStar glamping-trenden till Sälen, närmare bestämt till Lindvallen med SKISTAR IGLOO – GLAMPING.

Under veckan som gått har de första gästerna bott i SkiStars nya boendekoncept IGLOO-glamping: en unik och spektakulär upplevelse som erbjuder glamping med två iglooformade byggnader som ligger avskilt och naturnära, men med gångavstånd till SkiStar Lodge Lindvallen och närhet till skidåkning och aktiviteter.

SkiStar IGLOO håller hög standard med bland annat hotellsängar och braskamin, mikrovågsugn, kyl, vattenkokare samt ett mindre pentry med engångsartiklar, men behåller samtidigt närheten till naturen. Boendet har ingen egen WC eller dusch, men erbjuder enklare dass intill byggnaden. Dusch och WC finns att nyttja på Experium och SkiStar Lodge Lindvallen.

Varje enhet/IGLOO består av 40 varma kvadratmeter, med plats för upp till fyra personer i varje (totalt två enheter), samt en egen eldstad utanför boendet. Uppbäddade sängar, ved och avresestäd ingår när du bokar. I den ena IGLOON är hundar varmt välkomna.

Du kan enkelt och smidigt i förväg beställa en välkomstkorg med kallskuret till middag, som väntar på dig vid ankomst samt en frukostkorg som du kan beställa till boendet – som pricken över i:et under din glamping i fjällen.

Boendenyheten introduceras denna vintersäsong och kommer även att vara bokningsbar till sommaren 2023.

Bokning sker via skistar.com: https://www.skistar.com/sv/boende/stallplatser-och-camping/igloo/

Text o bild: Pressmeddelande från Skistar AB.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism