fbpx

Klockan 10 är det premiär för Stockholm Husvagn Husbil på Stockholmsmässan och så klart är vi på plats på mässan och kommer vara med under mässans alla dagar.

Vi börjar dagen med pressfrukost hos Hymer som nu alltså är tillbaka som deltagare på mässor igen. Efter en presentation av företagets struktur och kommande satsningar på byggande av ett HYMER Center i Stockholmsområdet får vi en visning av den nya modellen av HYMER Grand Canyon S. Ytterligare en bil i ett segment som blir allt mer populärt bland de som vill ha en häftig och stryktålig husbil som funkar även lite vid sidan av vägen. Dock vill vi påminna om det generella terrängkörningsförbudet som gäller i hela landet. Den här bilen skulle vi gärna testa hos oss i Sälen där snön fortfarande ligger djup.

Vi går en tur på mässan bland såväl husvagnar, husbilar, tillbehör som en del annat vilket vi kommer att presentera i kommande inlägg här från mässan. Det blir en snabb koll innan det är dags för oss att hålla dagens föredrag tillsammans med Allt om husbilen.se/Husbilsskolan.

Varje dag klockan 14 kommer vi tillsammans med Allt om husbilenHusbilsskolan inspirera kring vintercamping t ex inför påskhelgen från scenen vid monter AG:26. Vi kommer att ge praktiska tips utifrån egen erfarenhet kring tester av olika isolertäcken, däck, gasol som alltid tar slut på natten och mycket mer. Och de duktiga lärarna på husbilsskolan kommer förklara varför det fungerar som det gör. Och så klart kommer vi svara på alla era frågor.

De fyra chefredaktörerna på Sveriges ledande camping-, husvagns- och husbilsmagasin har för första gången någonsin valt att samarbeta för att lyfta ett event. Tillsammans har de tagit fram en mässguide då de känner att den här mässan är starten på något bra, något historiskt rentav. Klicka på bilden ovan för att ladda hem mässguiden som PDF.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism