Campingplatser

Åsa Camping & Havsbad

Det är ett kärt återbesök på Åsa Camping & Havsbad som sedan 16 år drivs av våra vänner Annika och Peter Angergård. Det är nästan exakt 4 år sedan vi var här senast så nu var det verkligen dags igen.

Vi möts i receptionen av Annika och Peter som välkomnar oss varmt välkomna åter och ordnar sedan med allt det praktiska kring incheckning och information om var vi ska stå. När vi var här senast hade vi vår Dethleffs 7877 och då var det inte riktigt lika lätt att hitta en plats. Vår plåtis gör det betydligt enklare att få plats invid klipporna med utsikt mot havet.

Senare på kvällen tar vi en promenad utmed stranden och Åsa kustpromenad. Åsa kustpromenad är en 3,2 km lång promenad som går längs havet i Åsa, utanför Kungsbacka. Promenaden har fina vyer över havet och erbjuder möjlighet för bad och picknick. Den är avgränsad på båda sidor av staket och belysning finns längs med hela promenaden. 

Fredagen bjuder på sol vilket vi inte haft i överflöd denna sommar. Så det får bli en dag på stranden med sol, bad och SUP.

På Åsa camping är röda mattan utrullad för alla

Att få gå på röda mattan är väl inget man är direkt van vid, och framför allt inte i ett servicehus på en camping. Men detta får alla uppleva på Åsa Camping & Havsbad när man besöker det fräscha och väl utrustade servicehuset. Vi uppskattar mycket att det finns diskmöjligheter även utomhus.

Läs mer om vårt förra besök på Åsa Camping & Havsbad

Fakta om Åsa Camping & Havsbad

Besök anläggningens hemsida där ni hittar all tänkbar information som man kan behöva inför besöket samt möjlighet att boka plats. Klicka på länken till hemsidan här: Åsa Camping & Havsbad

husbilsresorochaventyr

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och sedan augusti 2018 har vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR tillsammans. Med husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Recent Posts

Rastplats Bergslagsporten

Efter en intensiv helg i Örebro med födelsedagsfirande och besök hos alla barn och barnbarn…

4 dagar ago

Turskidåkning på Stor-Närfjället

Den här gången är vi på väg uppför Stor-Närfjället. I den nedre delen är det…

5 dagar ago

Turskidåkning runt Myrflodammen

Vintersäsongen är slut och det är alldeles tyst och stilla i Sälen. Snön har börjat…

1 vecka ago

Plåtis i centrala Stockholm

När vi byter husbil från en stor Dethleffs till Adria Twin är det bl a…

2 veckor ago

Däckskifte

Efter nästan ett halvår med dubbdäck på husbilen får vi äntligen lite sommarkänsla i och…

2 veckor ago

Lenhovda

Häradsfängelset, det som i allmänhet kallades tjuvakistan, anlades i närområdet. Den tjuvakista som ännu kan…

3 veckor ago

This website uses cookies.