Tekniska tips

Hållare för mobil i husbil

I betalt samarbete med Brodit.

Alla vill säkert hitta en bra plats för sin telefon i husbilen där man på enkelt och säkert sätt kan se vem som ringer. Givetvis är telefonen uppkopplad via Bluetooth så man kan hantera allt på ett trafiksäkert och lagligt sätt. Därför har vi tittat på fästen/hållare med olika funktioner.

På Elmia Husvagn Husbil träffade vi Mikael Jacobsson från Brodit och han föreslog att vi skulle testa en hållare med laddningsfunktion samt ProClip, ett fäste som man pressar in i springan vid luftgallret utan någon som helst inverkan eller märken på husbilens instrumentpanel.

Så det är bara att öppna förpackningarna med ProClip samt aktiv hållare med USB-kabel för anslutning i USB-uttaget. I förpackningen till den aktiva hållaren medföljer också en adapter för ett traditionellt cigarettändaruttag. Beskrivningen med text och bilder underlättar så klart monteringen.

Det riktigt smarta med denna modell av hållare är att bredden på den är justerbar. Det gör att man kan ha ett skydd på telefonen och ändå få den att sitta ordentligt i hållaren.

Det är enkelt att hitta en passande hållare via hemsidan www.brodit.se. På startsidan anger man bilens/husbilens modell, placeringen samt vilken modell av telefon/Ipad eller utrustning man vill ha hållare för.

husbilsresorochaventyr

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och sedan augusti 2018 har vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR tillsammans. Med husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

View Comments

Share
Published by
husbilsresorochaventyr

Recent Posts

Däckskifte

Efter nästan ett halvår med dubbdäck på husbilen får vi äntligen lite sommarkänsla i och…

3 dagar ago

Lenhovda

Häradsfängelset, det som i allmänhet kallades tjuvakistan, anlades i närområdet. Den tjuvakista som ännu kan…

6 dagar ago

Rastplats Stora Hammarsundet

På riksväg 50 som går mellan Askersund och Motala passerar man den fina bron över…

2 veckor ago

Vårträff med Caravan Club Smålandssektionen

När Angela Schandersson, ordförande för Caravan Club Smålandssektionen, hörde av sig till oss tidigare i…

3 veckor ago

RES OCH TÄLTA MED BARN

När barn, särskilt mindre barn, följer med på turen blir det fler aspekter att ta…

3 veckor ago

Turistmål för bilsresenärer i Europa

Reklam för turer och aktiviteter från Hellotickets. Att resa inom EU- och Schengenländerna med bil…

4 veckor ago

This website uses cookies.