Husbilar

Ett rum och kokvrå på hjul

Välkommen in i vår etta med kokvrå på hjul med fyra bältade platser varav två med
Isofixfästen. Här finns allt du behöver i en optimalt planerad bostad med ett sovrum, kombinerat matrum/vardagsrum/arbetsplats, kök, toalett/dusch. Bostaden har fräscha ytskikt och smakfulla ljusa färger. Det finns gott om förvaring i över- och underskåp. Sol- och insektsskydd.

Här sover du på din egen kudde mitt i naturen eller i direkt närhet till storstaden året runt med utsikt i bästa läge! Den perfekta bostaden för ett aktivt eller stilla liv. Lägenheten har en öppen planlösning som ändå ger dig möjlighet till en egen vrå. Ett panoramatakfönster i förarhytten ger ett härligt ljusinsläpp. Alde vattenburen golvvärme och en takmonterad ger ett behagligt inomhusklimat året runt.

Ett sovrum med utsikt

Sovrumsdelen består av två långbäddar med en mindre madrasskil som håller madrasserna stadigt på plats. Sovrummet har fyra fönster och genom att öppna bakdörrarna kan du njuta av den utsikt du själv väljer.

Det finns bra förvaring i överskåp på båda sidorna. Genom att fälla upp den vänstra sängen kommer man enkelt åt garagedelen inifrån.

Det finns en garderob med klädställning och en med hyllor. Sovrumsväggen är klädd med tyg som ger ett ombonat intryck. Vägghängd TV.

Kokvrå

Gasspis med två plattor och diskho. Tre rejäla kökslådor. Kombinerad kyl och frys. Bredvid spisen finns en extra avställningsyta som enkelt fälls upp.

Sitt-, mat- eller arbetsplats

Frukost, lunch och middag utomhus eller inomhus.

Genom att vända sittplatserna i förarhytten har man fyra matplatser. Bordet kan också lyftas av och placeras på utsidan av husbilen på det utvändiga bordsfästet, bra med flera funktioner. Färre prylar ger lägre vikt. Snygg och tidlös färgskala och mönster på dynor och inredning. Sittplatserna kan bäddas ner för att få en extrasäng som en tillfällig lösning, två extra dynor medföljer.

Toalett och dusch

Mittemot kokvrån hittar man en bra lösning med en vridbar toalett och dusch allt-i-ett. Med den svängbara väggen förvandlas toaletten enkelt till dusch och tvärtom.

Garage

Garage med ingång från två håll. Plats för två flaskor gasol. Rejält med förvaring för korta och långa resor året runt.

husbilsresorochaventyr

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och sedan augusti 2018 har vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR tillsammans. Med husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Share
Published by
husbilsresorochaventyr

Recent Posts

Däckskifte

Efter nästan ett halvår med dubbdäck på husbilen får vi äntligen lite sommarkänsla i och…

2 dagar ago

Lenhovda

Häradsfängelset, det som i allmänhet kallades tjuvakistan, anlades i närområdet. Den tjuvakista som ännu kan…

5 dagar ago

Rastplats Stora Hammarsundet

På riksväg 50 som går mellan Askersund och Motala passerar man den fina bron över…

2 veckor ago

Vårträff med Caravan Club Smålandssektionen

När Angela Schandersson, ordförande för Caravan Club Smålandssektionen, hörde av sig till oss tidigare i…

3 veckor ago

RES OCH TÄLTA MED BARN

När barn, särskilt mindre barn, följer med på turen blir det fler aspekter att ta…

3 veckor ago

Turistmål för bilsresenärer i Europa

Reklam för turer och aktiviteter från Hellotickets. Att resa inom EU- och Schengenländerna med bil…

4 veckor ago

This website uses cookies.