Livsnjutning

I dag tog vi husbilen till Stora Gårdsjön i Kilsbergen. Vi passerade skomakaren Jacob Jansson innan vi parkerade bilen för att börja vår vandring runt sjön. Runt om Gårdsjön kan man hyra stugor vid Viken och Sjötorpet. Det finns även vindskydd för den som föredrar det. Man kan också hyra Gårdsjötorp, jättefina stugor i en underbar miljö med Bergslagsleden runt knuten.
Efter att vandrat förbi Gårdsjötorp gick vi en bit på Bergslagsleden etapp 9 som för övrigt sköts av STF Örebro lokalavdelning. Man blir hungrig när man är ute, så därför smakade det gott med grillad korv vid Sjöstugan innan vi gick de sista kilometrarna fram till platsen där vi parkerat husbilen.


Efter kokkaffet åkte vi till de mycket fina ställplatserna vid Naturens Teater Rånnesta där vi stannar för natten. Platserna är tillgängliga hela året och kostar endast 150 kr/natt med tillgång till el. Vi kommer gärna tillbaka fler gånger.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: