Elmia barn och ungdom

Elmia har även ett stort utbud av aktiviteter både för barn och ungdomar. För de yngre finns en jättestor lekhall med hoppborgar, spel, pyssel så det räcker för flera dagar. Kids Arena finns i hall E med ingång från hall C.

I lobby Syd, 1 trappa upp hittar man Ungdomshänget med många sittplatser och sköna fåtöljer där man kan hänga med kompisar, spela spel m m.

För den som vill titta på film kan man besöka Rydbergsalen i Kongresshuset.

På söndag blir det en riktig familjedag på Elmia Husvagn Husbil 2019.

Kids Arena, Ungdomshänget, Youtube-duon Let’s Feast bjuder på sockervadd, man kan blåsa såpbubblor med Simon Bubbleologist, Mästerkocken Gabriel gräddar pannkakor, det blir bio med Pettson och Findus och Sune vs. Sune, glass till barnen och man kan träffa Skalis och Snäckan.

Vissa av oss kunde inte vänta ända till söndag för att träffa Snäckan och Skalis.

Tänk på att se till så resan blir trygg ock säker till ELMIA eller vart ni nu ska. Därför är det viktigt med hur bilbarnstolen placeras i husbilen. Vi har tillsammans med Babya/Lekia Marieberg vid IKEA gjort en film och skrivit om detta på bloggen Bilbarnstol-i-husbil.

Vi heter Håkan Söderman och Carina Ekroos och tillsammans driver vi bloggen HUSBILSRESOR & ÄVENTYR sedan augusti 2018. Med vår husbil reser vi främst i Sverige och övriga Norden året runt dels som rekreation och vila från vardagsliv, dels i samband med olika motionslopp. I juni 2019 var vi klara med ytterligare En Svensk Klassiker. Vi tycker även om lite annorlunda upplevelser som t ex att genomföra New York Marathon och bestiga Kebnekaise. Att resa med husbil är frihet

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: