fbpx

Inlägg med reklam för Oxyg.

Långsiktig hållbarhet är viktigt för oss och vi försöker i så stor omfattning som möjligt resa med minsta möjliga påverkan på miljön. Därför kändes det mycket bra när vi hittade de här produkterna hos Oxyg på höstens campingkryssning.

Vi kom överens om att testa de olika produkterna för att kunna utvärdera om de är något vi vill satsa på i framtiden.

Under dagarna mellan jul och nyår besökte vi Bjursås Skicenter tillsammans med nästan alla våra barn med respektive samt barnbarn.

I vår husbil, en Dethleffs Trend A-7877, bodde vi fyra vuxna och ett barn under fyra dagar. Vi åt alla middagar i vår husbil samt hade den som värmestuga vid skidbacken så det blev en hel del gråvatten och ett antal tömningar av toalettanken då vi självklart använder husbilen till allt.

Jag, Håkan är den som har fått tömningen av toatanken som en av mina uppgifter, vilket så klart inte är något problem alls. Min upplevelse hittills av Camper är positivt. Det luktar inte illa när man tömmer tanken, men heller inte ”parfym” som vissa andra medel.

Tidigare har det ibland luktat urin från toaletten, kanske är det ett större problem med en toalettstol i plast än porslin. Under de dagarna vi var många, samt även nu när det bara är Carina och jag ute, har jag sprayat lite Sanitets-wax direkt i skålen och på så sätt slipper vi doften av urin.

Men vetskapen om att detta medel är klart bättre för miljön än andra med en stor mängd olika kemikalier, gör att tömningen av både toatanken och gråvattentanken känns betydligt bättre nu. När man vet att miljöpåverkan blir betydligt mindre med detta medel.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Inlägg på samma tema

Resor & Turism